Модна жіноча білизна

Модна жіноча білизна

Будь-яка жінка, яка гідно стежить за собою, з особливим трепетом ставиться до вибору нижньої білизни. Багато леді стежать за останніми модними тенденціями у світі спідньої білизни. Ця раніше білизна була поза модою, на сьогоднішній день ситуація кардинально змінилася.

Модна жіноча білизна осінь-зима 2011-2012 обіцяє бути просто карколомною. Багато відомих модельєрів висувають на перший план образ непокірної та зухвалої жінки. Водночас іспанські кутюр'є віддали перевагу більш чуттєвим ноткам. Черпаючи натхнення в культурах стародавніх племен, вони насамперед підкреслюють жіночність та природну невинність.

Модельєри підганяють кольорову гаму під три поняття – скелясті гори, дощ та пісок. Тільки уявіть, наскільки неординарними можуть бути зображення, наскільки різноманітною – кольорова гама.

Багато модельєрів віддали перевагу більш яскравим, соковитим кольорам, додавши до моделей не менш яскраві аксесуари. Комусь може здатися, що таке буяння фарб не властиве для осінньо-зимового періоду.

Однак саме у сірі, холодні зимові будні так хочеться торкнутися яскравого свята фарб. Модна жіноча білизна цьому цілком сприяє. Яскраві рюші, волани, мережива, барвисті аксесуари – ось те, що зігріє багатьох модниць у зимові холоди.